ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΜΕΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΜΕΡΙΔΕΣ: 10, ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5'
750 γραμμ. άπαχο γιαούρτι
75 ml θυμαρίσιο μέλι
150 γραμμ. ψιλοκομμένα καρύδια
2 κ.σ. τρίμματα σοκολάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Σε μπολ, ανακατεύουμε το γιαούρτι, το μέλι και τη σοκολάτα και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να κρυώσει καλά. Το ρίχνουμε στην παγωτομηχανή, ή το παγώνουμε στην κατάψυξη και, μόλις αρχίσει να σφίγγει, το χτυπάμε 5 φορές, κάθε 30' λεπτά να αφρατέψει. Προς τα τελευταία χτυπήματα, που θα έχει κάνει σώμα (θα στέκεται), προσθέτουμε τα καρύδια. Το σερβίρουμε σε ποτήρια παγωτού, περιχύνουμε, αν θέλουμε, με λίγο μέλι και πασπαλίζουμε με καρύδια και τριμμένη σοκολάτα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΡΩΜΑ!!