ΤΟ ΤΙΡ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πώς να σώσεις το φαγητό αν σου έπεσε πολύ αλάτι

Αν ξεπλένεται, ξέπλυνέ το. Αν όχι πρόσθεσε στη σάλτσα του που βράζει μερικές φέτες πατάτας,λίγο ρύζι ή λίγο αλεύρι. Εναλλακτικά, πρόσθεσε λίγη ζάχαρη ή ξίδι, που θα αντισταθμίσει την αλμυρή γεύση, ή πρόσθεσε περισσότερο υγρό, χυμό ή ζωμό (ιδανική λύση για σούπες και σάλτσες).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΜΕΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΡΩΜΑ!!